Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Oosterschelde bootduik

30 juni 2019

€30

OVOS organiseert op zondag 30 juni voor de vijfde keer een Oosterschelde-bootduik. Doelpubliek zijn de kandidaat-AI’s die graag hun bootduikleiding willen afleggen maar iedereen die ervaring met bootduiken wil opdoen, is meer dan welkom en dit vanaf het niveau 2*. Aarzel dus niet om je in te schrijven. We vertrekken ‘s morgens vanuit Wemeldinge en zullen 1 duik doen op een plaats van gemiddeld niveau (vb. Kulkenol). Doordat er met de boot gedoken wordt, ontdek je een duikplaats die je normaal van de kant niet kan bereiken. Het evenement begint om 11u en eindigt rond +/- 18u00. De definitieve duikplaats wordt op 30 juni gekozen op basis van de weersomstandigheden. De kostprijs voor de duik bedraagt € 30.

 

Het aantal plaatsen is beperkt dus tijdig en correct inschrijven is de boodschap. Inschrijven doe je als volgt:

  1. Je wil en kan zeker mee op 30 juni. Dan schrijf je je voor 31 mei in via deze link. BELANGRIJK: Als je een proef wil doen en je hebt betaald, geef je Luc De Wispelaere (2*I) op als coach in DIVES;
  2. Je stort meteen € 30 op rekeningnummer BE15 2900 1708 2630 van OVOS met vermelding “inschrijving bootduik OS” en je naam. De organisatie legt een basis- en een reservelijst aan en houdt hierbij rekening met het beschikbare kader. Er wordt met je inschrijving pas rekening gehouden van zodra de inschrijving én de storting ons bereikt heeft.

Hopend op een massale belangstelling !

 

Het OVOS OS-team (Peter, Luc, Dirk en Gert)

Gegevens

Datum:
30 juni 2019
Kosten:
€30
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, ,
Website:
https://forms.gle/c7xkjoAhxGxNRBHA9

Organisatoren

OVOS
Cel Oosterschelde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.