Soortherkenning Belgische zeefauna inoefenen?

Op dinsdag 25 februari organiseert ILVO in Oostende een ‘soortherkenningsworkshop’. Voor (burger)wetenschappers en gidsen die hun parate kennis in het herkennen van Noordzeevis en macrobenthos willen aftoetsen en verder inoefenen.

Er zullen een 40-tal soorten op tafel klaar liggen, waarbij je de gelegenheid krijgt om jouw parate kennis te testen. Het zal voornamelijk draaien rond vis en macrobenthos, gevangen in de demersale visserij uit de Belgische Noordzee. Nadien kan je jouw antwoorden met iemand van de organisatie overlopen en stilstaan bij eventuele twijfelgevallen.

De workshop gaat door op ILVO (Ankerstraat 1, 8400 Oostende) en is doorlopend open vanaf 9u30 tot 15u.
De workshop is gratis en toegankelijk voor iedereen. Wel graag jouw interesse vooraf melden aan loes.vandecasteele@ilvo.vlaanderen.be.

Workshop soortherkenning

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.