Kaart Blaarmeersen

De werkgroep Blaarmeersen van OVOS vzw werkte samen met de Vlaamse Roofvisfederatie om een nieuwe kaart van de Blaarmeersen te maken. Deze kan je hieronder downloaden als PDF of als gewone afbeelding.

De dieptekaart werd gemaakt door de Vlaamse Roofvisfederatie die in de afgelopen wintermaanden de Blaarmeersen op diepte scande. Dit leverde een gedetailleerde dieptekaart op.

Nadien ging Peter Spooren van de werkgroep Blaarmeersen van OVOS vzw met deze dieptekaart aan de slag om alle zaken die we kunnen zien onder water op deze kaart te plaatsen, samen met hun diepte. Vervolgens ging Julie Moreau aan de slag om dit alles in een mooi jasje te steken.

Een mooie samenwerking, die ook een mooie kaart oplevert. Bedankt aan allen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.