Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Oosterschelde bootduik

10 juni 2017

€30

Na de succesvolle twee vorige edities organiseert OVOS op zaterdag 10 juni haar derde Oosterschelde-bootduik. Iedereen is welkom vanaf het niveau 2*D en in het bijzonder ideaal voor onze kandidaat-AI’s die graag hun bootduikleiding willen afleggen. Interesse? Schrijf je dan zeker tijdig in. We vertrekken ’s morgens vanuit Wemeldinge en zullen 1 duik doen op een plaats van gemiddeld niveau (vb. Kulkenol). Het evenement begint om 7u30 en eindigt om 14u30. De definitieve duikplaats wordt op 10 juni gekozen op basis van de weersomstandigheden. De kostprijs voor de duik bedraagt € 30.

Omdat het aantal plaatsen beperkt is en we tot een haalbare ploegindeling willen komen, gebruiken we een inschrijvingssysteem in 2 stappen.

Stap 1: Je wil en kan zeker mee op 10 juni. Dan stuur je voor 15 mei een mail met als subject “inschrijving bootduik OS” naar oosterschelde@ovos.be met de volgende gegevens: naam, voornaam, brevet, club, ervaring met stromingsduiken, schatting # Oosterschelde/Noordzee-duiken, wensen (vb. DL3, D1) en uw GSM-nummer zodat we u op de hoogte kunnen houden van eventuele plotse wijzigingen in het programma;

Stap 2: De organisatie legt een basis- en een reservelijst aan. Diegenen die op de basislijst staan, krijgen tegen 15 mei een mail met het rekeningnummer evenals bijkomende praktische info. Zij storten € 30 voor 31 mei op het rekeningnummer. Na ontvangst van een betalingsbevestiging ben je definitief ingeschreven. Diegenen die op de reservelijst worden hier eveneens van op de hoogte gebracht.
Wie op 31 mei niet betaald heeft, wordt geschrapt van de lijst en vervangen door de eerstvolgende op de reservelijst.

We kijken uit naar jullie deelname!
Het OVOS OS-team (Peter, Luc, Dirk en Gert)

Gegevens

Datum:
10 juni 2017
Kosten:
€30
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,

Organisatoren

OVOS
Cel Oosterschelde

Locatie

Onbekend
België + Google Maps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.